Tuesday, October 8, 2024

Aktion i Norrköping:- Acción en Norrköping

 

Det Antiimperialistiska Förbundet har kallat till en internationell kampanj, som råder från den 7 till den 21 oktober, till stöd av Palestina.

Kamraterna i förbundet säger:

“Med den 7 oktober, och den nu ett år långa heroiska kampen för palestinska nationella befrielsestyrkor mot den sionistiska ockupationen, led inte bara det israeliska folkmordet utan även imperialisterna en stor prestigeförlust och myten om “orubblig makt” sårades allvarligt. Under de gigantiska internationella monopolen och imperialisternas vingar, särskilt USA, fick den israeliska staten återigen den “bittra läxan” att “historiens drivkraft är folket och bara folket”. De som tror att de kommer att vinna kriget med tekniska medel har lidit stora nederlag inför de organiserade massor som inte tvekar att dö för sin sak vid varje vändning i historien.”

I och med kampanjens start den 7 oktober har redaktionen fått in en bild och video av en banderoll som bär två paroller från kampanjen: “EVIG HEDER OCH ÄRA ÅT DEN PALESTINSKA NATIONELLA MOTSTÅNDSRÖRELSEN MATYRER” och “NED MED IMPERIALISMEN, DEN SIONISTISKA STATEN ISRAEL! LÄNGE LEVE REVOLUTIONEN!”

Videospelare
00:00
00:32

 


Kontakta oss via Kommunisten@riseup.net!